top of page
zipzapgorugi.jpg

Kollekciók
termékek
szerint

Egy csecsemő öltöztetése kihívás lehet még gyakorlott szülők számára is. Ezekből a mindennapi helyzetekből tanulva terveztük meg a ruhadarabokat, amik segítenek Neked és a picinek is minél gördülékenyebbé tenni egy-egy átöltöztetést vagy peluscserét. Az összes ruhácska OEKO-TEX vagy GOTS minősítésű pamutanyagból készül, átgondolt varrásokkal, amik nem bántják a picur finom bőrét. Az apró trükköknek köszönhetően a darabok akár 4 méreten keresztül követik a baba növekedését.

                                                 A ZipZapGo rugdalózója az okos dizájnnak köszönhetően pár másodperc alatt tud le- és felkerülni az apróságra! A láb közötti rész a szokásos patentok helyett cipzárral zárul, így pikk-pakk levezényelhető a peluscsere. A testen keresztbe futó cipzár pedig az éjjeli balesetek orvoslását, vagy épp az orvosi viziteket könnyítheti meg, nem kell végigpatentolni a rugit. A lábrész visszahajtható, így használható akár zoknival vagy mezítláb is - ez a melegebb időn túl még akkor is hasznos, amikor a baba elkezdi kinőni hosszban a darabot. Ebben segítség még a belső rövidítő madzag is, így akár 4 méreten át tudja kísérni a babát a rugdalózó. Varjáld, ahogy nektek tetszik!

Együttnövő SzupeRugi

Body

                        Egy body akár magában, egy nadrággal, vagy akár a rugdalózó alatt is praktikus viselet. Egy újszülött fején viszont nem könnyű a megszokott nyakkivágású darabokat áthúzni - a jó öreg átlapolós megoldás viszont megkönnyíti mindenki dolgát. A hosszító toldásnak köszönhetően együtt tud nőni a babával, valamint a kerekedő pocak is elfér hála a rugalmas oldalsó betétnek. A nagyobb babáknak pedig a borítéknyak verzió a legegyszerűbb viselet.