top of page
1_DSC_0083_k.jpg

Kollekciók
minták
szerint

A kedves állatos minták egy-egy mókás sztorit mesélnek el a ruhadarabokon. Legyen szó akár szemétből hangszereket fabrikáló szőrmókokról, akár a meleg sapkákat-sálakat kötő narválokról, a cuki figurák és a visszafogott színek a praktikum mellett mosolyt is csalnak a viselőjével foglalkozók arcára.

Bicikliző állatkert

Pár állat az állatkertből fogta magát és elment kerekezni. Vajon ki milyen járgányra ül? A zsiráf egy kecses női bicajra, a strucc egy egykerekűre, a farkas és a nyuszi egy tandemre (csak utol ne érje a farkas a nyuszit!), a lajhár pedig a leggyorsabb fekvőkerékpárra.

Zoo-lajhar2.png
ant_white.png

Futár hangyák

A szorgos hangyák szintet léptek a logisztikában, amikor kisteherautókba ültek, így aztán még gyorsabban képesek kiszállítani bármilyen portékát. A színes forgatagban a munka is jó hangulatban telik.

Szemetzenesz1_white.png

Kukabanda

Micsoda kincsek rejtőznek a szemétben! A kukaturkálók, mint a mosómedve, a borz, az oposszum és a patkányok tökéletesen működő hangszereket kreáltak kidobott apróságokból, így össze tudott állni a banda!

Repülő vakondok

A vakondok már vágytak a földfelszín feletti életre, és nem aprózták el - azonnal

az eget hódították meg!

Korcsolyázó kacsák

Mit tesznek a kacsák, ha a kedvenc tavuk befagyott? Hát korcsolyát húznak! Van, akinek már jól megy a siklás, még pirulettezni is tud, de mások még megállni is alig
tudnak - vagy épp egy hóbucka tudja csak megállítani őket. Nevetni nem ér!

Tavaszi kimono minta

Az egyre melegebb tavaszi napsütést igazán vidám, színes virágos mintával köszöntjük, ami a japán kimonok hagyományát veszi inspirációul. Így az Ázsiában is őshonos őszapó teszi még bájosabbá az új kollekció darabjait.

Egyszínű

Az egyszínű darabokat jól lehet kombinálni a mintás darabokkal. Állíts össze egy szettet a kedvedre!

bottom of page