top of page

Rólunk

rolunk

Szász Brigi & Janka

tervező és tulajdonos & múzsája

A ZipZapGo és ami mögötte van

Újdonsült anyukaként azt hittem, csak én küzdök a kislányom öltöztetésével: hajnalban sokadjára is félrepatentoltam a rugdalózót, a cipzáros verziónál zavarta a babát a csupaszon hagyott mellkasa, vagy épp az akasztotta ki, hogy a body-t próbáltam a buksiján áthúzni. Sok kis apróság, ami aztán mindig egy síró csecsemőhöz és egy frusztrált anyához vezettek.
Aztán ahogy más szülőkkel is beszélgettem, kiderült, hogy nem csak “velem van a baj” - gyakorlott, többgyerekes anyukák és apukák panaszolták el, hogy ők is megszenvedik az öltöztetést.

Mi ez a név?

​Az öltözködés egyszerűségére szerettünk volna utalni egy kis játékossággal:

Zip, a ruhát becipzároztuk

Zap, a baba már mágikusan felöltöztetve

és Go, azaz már mehetünk is!

Bárcsak minden más is ilyen könnyű lenne...

zipzapgo_logo_feher.png

A termékekről

A praktikum és a babák kényelme mellett a környezetvédelem is szempont a ruhák tervezése során.

Hogyan?

  • Sok időt töltöttünk a ruhák megálmodásával, a babák viselkedésének megfigyelésével, és hogy ezeket hogy lehetne leginkább összehangolni. A tervezőasztal mögött megálmodott megoldásokat teszteltettük is hús-vér szülőkkel, ezért is bízunk abban, hogy a ZipZapGo ruhái sokaknak könnyít a hétköznapjain. Vannak ruhák, amiket többféle módon is lehet hordani, így a szülők ki tudják tapasztalni, hogy az ő csöppségüknek épp melyik a legmegfelelőbb.

  • Az ügyes megoldásoknak köszönhetően egy-egy darab akár négy méretet is lefed. Ennek köszönhetően pár alapruha beszerzésével hónapokig tudod öltöztetni a kisbabád jó minőségű cuccokba, aminek köszönhetően kevesebb ruhát kell venned és kiselejtezned.

  • A ruhák minősége elsődleges. Csak OEKO-TEX vagy organikus GOTS minősítéssel rendelkező, főképp pamut  anyagokat használunk, a varrások és a cipzárak-patentok mind úgy vannak kitalálva, hogy ne bántsák a babák finom bőrét.

  • Az összes minta a ruhákon egyedi, általam megálmodott és alkotott, így semmilyen más cég kínálatában nem fellelhető. A cuki állatos figurák nem csak mókásak, de azt is szem előtt tartottam, hogy olyan színeket használjak, amik nem koszolódnak olyan könnyen.

bottom of page