top of page
  • hello69145

El sem hiszem -nyertem az AWE-n!

Tegnap megvolt az AWE, női vállalkozóknak szóló támogatási program döntője: el se merem hinni, de nyertem a ZipZapGo-val! 🥳Az AWE (Academy for Women Entrepreneurs) egy 6 hónapos program, online oktatással, mentorálással, és a networking lehetőségével kezdő vállalkozónőknek. 70 jelentkezőből 25-en kezdtük meg a programot, hogy aztán a kurzust alapul véve egy 30-35 oldalas üzleti tervet írjunk. Közben személyesen is találkoztunk a résztvevőkkel tréningek és workshopok alkalmával. Nagyon inspiráló nőkkel ismerkedhettem meg, akikkel végig a program alatt támogattuk egymást. Az üzleti terv alapján aztán végül kiválasztottak 8 döntőst, akik 8 percben adhatták elő az ötletüket egy zsűrinek, akik eldöntötték, hogy kik között osztják szét a programban felajánlott 20 ezer dollárt.


Nagyon izgalmas volt az elmúlt pár hónap, rengeteg munkát fektettem az üzleti tervbe, aminek a segítségével sokat tanultam a tudatos vállalkozásfejlesztésről. A pitch-re is izgatottan-idegesen készültem, de ahogy a szervezők is mondták, ez a mi történetünk, amit most be tudtunk mutatni. Szuper érzés volt, hogy a zsűri reakciója az előadásomra az volt, hogy nagyon bájosak az általam rajzolt minták, és hogy minél előbb tervezzem és valósítsam meg a külföldi piacra lépést.


Fantasztikus, hogy egy szakmai zsűri fantáziát lát a ZipZapGo-ban, és ezt még anyagilag is támogatják. A babaruhák piaca elég telített, de úgy vélték, hogy egy ilyen innovatív és környezetbarát brandnek még van hely nem csak a magyar piacon, hanem szélesebb körben is.


Most újult erővel tudok belevágni a jövő évbe, és alig várom, hogy be tudjam mutatni nektek az új termékeimet! Köszönöm az eddigi támogatást és biztatást, remélem, nektek is sikeresen zárul a 2022-es év!

Comments


bottom of page